Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte göms i tö

I snöns vitnad lyser förställningen
svart,
som jag är.
Avsnöad.




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-08 06:15



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kortdikt som belyser och som känns.
2023-03-10

  Marita Ohlquist VIP
En text som väcker tankar och känslor.
2023-03-08

  KYREUS of Sweden
Rött,
men allas blod
- rött.
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP