Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta var ett experiment i tidigt skede med ChatGPT. Övriga texter är såklart mina egna. Låttexten från "Sleep" av bandet "Slowdive", omskriven med en magisk touch av William Shakespeare.


Sleep

Through slumber's perfect veil, I glimpse thee laugh,
Oh sleep, depart from me, elusive one,
Thou know'st my thoughts, my heart's unbridled chaff,
When thou art gone, my tears do freely run.
Dreams, dream away from me, and let the Lord
Embrace thee in his loving, steadfast arms,
Bow low, spare the reed, and let him afford
Thee peace and solace, free from life's alarms.
When I shut mine eyes, thy fate shall be free,
Released from earth's unyielding, mortal ties,
And if I see thee drown in life's harsh sea,
I'll dream away from thee, to peaceful skies.




Fri vers av Arkfågeln
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-08 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arkfågeln