Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderleksrapport från Laholm

 

 

Öpppnade dörren med ett leende

hälsade Fröken Vår välkommen

 

-Förlåt, jag bara busringde

sa hon

och försvann i snöstormen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2023-03-08 09:31



Bookmark and Share


  Susen VIP
Wow. Mitt i prick. Så väl fångat om vårens lekfullhet
2023-03-12

  Anya VIP
Jaa våren kan sannerligen busringa. Bra bild.
2023-03-12

  aol
Underbar känsla blev så glad av denna dikt ett klart bokmärke
2023-03-11

  Solstrale VIP
Vad kul liten dikt! Stämmer! De nya snöstatistikerna meddelar februari och mars är vintermånaderna + första april tillsammans.
2023-03-10

  Eva Helene VIP
Vad du kan! Härligt kul text, tack!
2023-03-09

  Respons VIP
Fröken Vår som tillfällig gäst. Det går att känna igen. Fyndigt formulerat!
2023-03-09

  Niliboy
Ha ha ha!
2023-03-08

  MaLo VIP
Känns som det är dags för ett längre besök nu av den där fröken Bus!
Rolig text!
2023-03-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul diktat! Precis samma hände där jag bor.
2023-03-08

  Blomma-Stjärna VIP
hahaha den var ju bra - precis som det är!
2023-03-08

  Kajan VIP
Jo, nog är hon borta med vinden.
2023-03-08

  Ninananonia VIP
Så busigt av fröken vår!
2023-03-08

  Olof Lagerhorn VIP
Oftast busringer hon i april men
ibland, som nu, redan i mars;)
2023-03-08

  Sparvögat VIP
Så träffande tecknar du
förhoppningarnas vår
som föll i snön…
2023-03-08

  Öknens Ros VIP
Fröken Vår är lite busig och skämtsam! ;)
2023-03-08

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet
Kramar
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP