Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En filosof i blåsväder

Ser ut genom
mitt fönster
Stannar
upp en stund
och reflekterar

Ska jag
stanna inne idag
och filosofera?

Nej då har ju
”skitvädret”
vunnit över mej

Och jag vill inte gärna
bara stanna här hemma
Utan att få träffa dej





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-08 09:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Inget får hindra
2023-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbart när längtan efter en älskad person inte hindras av uruselt väder.
Väl valt foto.
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP