Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Osynligt för besökare 2st korktavlor fyllda med bilder


Bakom en dörr

Jag har flyttat mina två gamla
föräldrar till ett vackert äldre
boende.
I en månad har jag mött mitt
förflutna.
Minnen har rusat förbi när jag
konfronteras med glädje och
sorg. Jag är uppvuxen som ensam
barn.
Det ingen vet är att båda mina för
äldrar har en konstnärlig ådra som
förblivit dold. Mamma och pappa
själsligt starka, personer.
Bakom en dörr hängde hon upp
sitt inre som ingen mer än jag vetat
om. Nu hänger jag upp hennes vackra
inre i mitt hem. Värda att visas.
Pappas fiskkonserver blev små
tittskåp in i hennes inre bilder




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-08 10:49



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
I minnen vilar både glädje och sorg ~
så fint att du kan ha dem i ditt hem…
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP