Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikaliskt uppträdande


Pianist och solist

Pianist och solist
båda i startposition
över pianistens axlar och rygg
drar ett stråk av ensamhet
Han utstrålar ledsenhet
kanske kärlekssorg

Solisten står för nära pianisten
VAR LITE ARTIST

Sångerskan tar två steg utåt golvet
mikrofonen i handen och tar ton

Hon känner av pianistens utstrålning
får publikens uppmärksamhet
och tar ton

Rösten bär
den glittrar

Hon verkar njuta av situationen

Applåderna duggar tätt

Hon niger
som en skolflicka




Övriga genrer av Ingegerd svedin VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-08 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP