Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är medvetet


MX (Copyright Jesper Hessel)

Intelligens, Medvetande, Gud, Universum, Människa, Jord, Människa Djur, Planet, Demon är inte samma sak. Medvetande är MX Där X Är separation som den följts åt av åtminstone en gång som borde vara (x)x). Allt är medvetet av den enkla anledningen att syns det inte så finns det inte. Alltså blir det totalt rättvist för alla, om M separerar sig från x med X(x) för då är alla och allt ett och samma. Copyright Jesper Hessel.




Fri vers (Fri form) av Jesper Hessel
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-03-08 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Hessel