Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt i dagboksdjungeln

 

det sista jag gör är skriver men ja gör det 

till slut när tristessen gäspar ikapp med 

klockan. Rund var jorden och orden likt 

en säck över enformigheten. Hon tänkte 

och tankar ska man inte tänka så mycket 

kring. De flyter i sin egen ström. Dagarna 

i ända pratar hon om andras tankar och frågan 

är om hon stannat någonstans längs vägen 

och börjat stamma. Det relationella är väl 

egentligen inget regionen bryr sig särskilt 

mycket om. De borde tänker tanken. 

matpriser och oro. Det tänker hon på. Hon 

gör det trots allt. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-09 00:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Vi får se den här tiden som en transportsträcka fram till själens sommar. Då exploderar allt.
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP