Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Travesti på låten ”Jack the Ripper” av Nationalteatern (1974)


Snapchat-killer

Det är nån som lockar och viskar
I den lur där du förvarar ditt liv
Det är nån som chattar med små små barn
och exploaterar de med video och sång

Det är nån som bor i din hjärna
som styr över vem som är du
Det är nån som vandrar med små små steg
mot den plats där du kan söva din själ

Han äter din tid
sen tar han ett kliv

Snapchat-killer Tictoc Wickr
De har ta’tt över ditt liv
Snapchat-killer Tictoc Wickr
Vem kan se skillnad på liv och död
Vem kan se skillnad på liv och död

I ett paradis gjort av tabletter
där har du din närmaste vän
Han är ormen som biter i äpplet
och leder sig mot djävulens port

I ett paradis gjort av tabletter
där har du din närmaste vän
Han är ormen som biter i äpplet
som leder sig mot djävulens port

Snapchat-killer Tictoc Wickr
De har ta’tt över ditt liv
Snapchat-killer Tictoc Wickr
Vem kan se skillnad på liv och död
Vem kan se skillnad på liv och död
Snapchat-killer Tictoc Wickr




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Respons VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-09 05:38



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja för 17! Men nu vill vi höra hur den är tänkt att låta med!!
2023-03-10

  Mats Edin VIP
Rockig å röjig
Starka saker
2023-03-09

  AndLou VIP
Genial och briljant text!
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP