Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog våren vägen

Jag såg våren fly igår
från denna vintervärlden

Jag undrar nu bara
vart han har tagit vägen

Han roar sig säkert
långt borta i Las Palmas

Klädd i en färgglad
blommig pyjamas

Sitter i en solig bar
nära vid stranden

Med ett stort glas
maskrosvin i handen




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-09 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP