Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök inte mer

Efter tårar

Låt dem istället  öppet strila  ned på kinden

Sårbarheten

Visar sig försiktigt

Sök inte mer

Efter svårighet taggen

I hjärtas rum

Innerst inne är längtan

Gömd

Visar starkt

Det är ingen väg tillbaka

Sök inte mer

Var inte ledsen

Du är för betydelsefull

Se istället kärleksträdet

Stå där väntande

Låter starkt grenarna

Hålla dig tryggt kvar

En sval vind

Blåser över dig

Och talar om en glädjande ny tid

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-09 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP