Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Morgonljuset väcker skönhetens jord

-

När ögonen såg ljuset denna morgon var känslan annorlunda

Föregående tids dimma hade lättat och även väggarna log

Dansande strålar föll över golvet av gardinens lätta svängningar

Tygvågor som i mitten föder en springa åt utsidan så dess glans hittar in

Snällt fyllde det rummet med en atmosfär av den eviga dagen utan slut

Solens uppgång väckte naturens musik som dammiga fönster lyssnade på

Sängen var nu livets utkikstorn och såg ut över blänkande sköna vidder

Morgonen gick förbi men tiden stod stilla utan förminskad magi

Stunden var oändlig då det som bar på upplevelsen smälte tiden

Tack för upplevelsen att existera tillsammans i en jordisk sfär

Bärandes på livets skönhet i alla dess former, färger och slag

Givandes värme och stunder som tusen och åter tusen tårar är värd

-




Fri vers av PFJS
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-09 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS