Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innehållet visar vägen, Guds ord talar.


BIBELN är en MANUAL



Bibeln är en MANUAL
En MANUAL visar oss vägen
Precis som en karta
En karta skall läsas och begrundas
Man rusar ju inte iväg på orientering....

BIBELN är en manual som visar oss vägen i tro.
Bibeln visar oss vägen TILL JESUS och VÄGEN HEM
till GUD.

Bibeln vill VARNA för FARLIGA TIDER.
De kommer nu.
MEN man vill inte läsa OM VAD SOM ÄR FARLIGT.
Man är troligtvis rädd.

Jag är inte rädd.
Varför INTE?
Jag har läst Guds ord och HAN säger att han vill visa
mig vägen HEM till honom. Till himmelen.
Jag vet VÄGEN! VET DU?
VÄGEN är att först SÄGA JA till Jesus, sedan blir det tufft!

SEDAN när allt är borta här, kommer man HEM. Till Gud.

SANT? Jaaa.

Text och bild ©Maria




Fri vers av MariaEvighet
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-09 19:18



Bookmark and Share


    Tidsljus
Bibeln är lögnens våldets och falskhetens manual tyvärr.
2023-03-18

  MariaEvighet
Jag Kunde och VILLE ta emot Jesus och gjorde det utan att veta mer..
2023-03-10

  Koloristen
"VÄGEN är att först SÄGA JA till Jesus..."

-Det är bara ett Guds barn som säger "JA till Jesus". Världens barn varken kan eller vill göra det.
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet