Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsvision

Framtiden har spårat ut
den har inget värdigt slut
det förflutna finns inte kvar
inget alls jag har
förutom en miljondels sekund
på min korta stund




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-09 19:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket koncis text om livet. Jaa en miljondels sekund i taget. Bra!
2023-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och tankeväckande.
2023-03-10

  MaLo VIP
Här och nu i detta andetag
stäng ute allt och finn ro ett tag

2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP