Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslobanken

Jag ligger minus på känslobanken
Har gett för mycket vilket aldrig var tanken

Men nu har tiden satt sina spår
Och jag har bara nya sår
Jag älskade någon som jag inte får

Men tiden känns så sliten
jag får inte bli sammanbiten
Nej här gäller att investera
och inte bara ge mera

Denna dumma panka tös
Hon är känslomässigt generös
Så vad ska hon lära av denna läxa
att hennes värdighet måste växa

Hon det vill säga jag
får vakna denna dag
Så att det blir balans i hjärtat mitt
och det blir plus om jag får ditt




Fri vers av Spirit
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-08-12 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit