Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gröna dromedarer


Gröna dromedarer, Copyright Jesper Hessel.

Gröna dromedarer och rosa svansar med en hjälm av pansar, en grön kanel och ett helhetsfel under en del, en gran av ett barn till ett barr till ett skott. Inget möglar bort!

Copyright Jesper Hessel.




Fri vers (Fri form) av Jesper Hessel
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-03-10 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Hessel