Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vita tassar...


Vita Svansar (Copyright Jesper Hessel)

Vita tassar och vita svansar, som dansar i takt med Älvornas spel, hela jorden är hel och ingen gör fel.

Copyright Jesper Hessel.




Fri vers av Jesper Hessel
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-03-10 10:32



Bookmark and Share


  Koloristen
"Copyright Jesper Hessel."

-LOL!
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Hessel