Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen tar många gestalter


Dina tårar i min hand





Mellan döden och sorgen
Torkade rosor
Och dina tårar

Mina ligger förborgade
Sorg har blivit sten


Som diamanter och rubiner
Ringen kring fingret
Ditt och mitt

En gång ska vi två
Men mellan döden och sorgen
Torkade rosor
Och dina tårar i min hand




Fri vers av Ninnesdotter
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-10 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter