Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöstjärnestrand

de gråter

i din hand

och reser murar
mellan noterna

för världen är röd
och storebror ser dig

surfa en flodvåg

kallsupa salt
och spolas upp

på en sjöstjärnestrand

ingen kastade
likt barnet

stjärnfallen åter

de gråter




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-10 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP