Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skön snubbe, typ

trendiga
rätt åsikter
go with the flow
den nya mjukismannen
påstådda feminister
gruppmänniskor
inställsamt prat
inneord

attribut:
rosa bandet
fjällräven
manbun
dreads
genus
sjalar
tofu

transparenta
som tvättade
fönster

standardverk
i bomullsfjäsk

lika vanliga som
pickande torgduvor




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-10 16:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Klockrent!
2023-03-23

  Koloristen
Snacka om spot on!
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP