Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag vill

Vill vara där du är
I den bubbla där vi finns

Är vi..
Ska vi..

Vill du?




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 78 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-10 18:44



Bookmark and Share


  TheSoulmancer
Frågor som utstrålar lust och värme!
Mvh Andreas Widell (från mitt nya konto)
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish