Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändisarna gifter sig

Kändisarna gifter sig och flyttar ihop
i tron att man är enig
De på varandra tär
oc flyttar isär
Alt har en så där
sex, sju orsaker
varför det blir
så där.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Valter Örn VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-10 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP