Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart canvas

Du är min duk,
min svarta canvas
jag ser dess djup,
jag hör den andas
men vems ansikte
ser jag i spegeln?
Skuggor av dig,
blandas med
skuggor av mig,
jag tar min pensel
och målar.
När tavlan är klar,
finns inget av oss
längre kvar.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-14 10:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, den här tycker jag mycket om. Den har ett flyt som fick mig att läsa den om och om igen, och ett mysterium som jag ville få grepp om. Vackert!
2023-03-14

    Julia Engström VIP
Intressant o vackert skrivet! Väcker tankar
2023-03-14

  Respons VIP
En dikt som väcker frågor. Är det tiden som utplånar gestalter och som väcker nya till liv?
2023-03-14

    Sefarge VIP
Så nästintill skön-sjungande skrivet!
Som utsvävande skapelse-kraft
Utsuddade en gammal före-
ställnings-bild till något
helt nytt annat?
;)
2023-03-14

  MagisterZ VIP
Ett vackert skuggspel av din penna. Snyggt!
2023-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP