Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Illusion


Illusion Copyright Jesper Hessel

Allt är en illusion. Ändå finns det fysiska regler. Som jag gillar.

Jag hoppas på att allt är uppbyggt på förändring och att entropin och rättvisan alltid segrar.

M Medvetande (Om det inte syns, så finns det inte).

F
Liv?

LEV LIVET.

Forska

LEV

LEV

LEV

Copyright Jesper Hessel.




Fri vers (Prosapoesi) av Jesper Hessel
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-03-10 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du behöver inte skriva copyright överallt, det ingår i att skriva text här att du har copyright på dina texter. Om texten har verkshöjd, dvs.
2023-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Hessel