Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång..du

Det var aldrig jag som fick stryk
det var du, dina knytnävar

Det var väggarna 
och golvet du släpade mig över

Och jag kan gråta så mycket
att det smakar klor och badhuskallsup
i mun och näsa

Men det var aldrig jag som fick stryk
det var du

Och du slog mot dig själv

så hårt och så länge
att du inte kunde komma upp igen




Fri vers av Assia VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-10 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP