Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systemnivåer



Mobil demokrati
samt social tid i natten
där digitala grupper
gör egna val
En del av mystiken
är levande
med aktuella register
Filosofiska energier
speglar samtiden
i en orolig tid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-11 11:30



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ack ja, och alltmer tydligt blir det att dessa grupper behövs samt att man dock behöver se upp med en del av dem. Ibland är ju budskapet bara ett kamouflage. Mycket aktualitet i din dikt.
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP