Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade älskade

Hon ville vara

Ååh.. Så gärna hon ville vara

Hon trodde sig vara
Var nästan säker

För så kändes han

Riktig
Sann

Varm

Hon skulle nästan helt säkert säga

Att hon skulle vara
Den han sökte

Om han sett henne

Hela henne

Hennes gråblå ögon i en kyss
Hennes doft på sina händer
Hennes hjärtas uppriktiga slag

Hennes vilja att vara
Så som han önskade

Hon förstod hans kärlek
Till hon

Hon som tagit hans hjärta
Ätit upp hans tillit

Hon som alltid hade hans kärlek
Hans åtrå
Hans bultande hjärta
I sin hand

Och hon

Hon kunde bara se på
När hela hans väsen

Återigen var bara
Hennes

Hon med de blå ögonen

Dem han älskade





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 67 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-11 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish