Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undine's text ''Skugga'' fick mig att skriva en kommentar kring hur jag ser på de mörkare partierna i livet ... Tänkte fler kunde få ta del av det jag skrev i maj 2013. Livet är bättre nu men filosofin kvarstår


Lite mer om hur jag ser på livet ...

De lite mörkare partierna i mitt liv,
vilka varit lite väl 

dröjande under senare år 
då livet vållat en hel del 
infekterade svårläkta 
såväl 

fysiskt betingade som själsliga sår ...

... har fått mig att tänka lite annorlunda 
på tillvaron i allmänhet 

och min livssituation i synnerhet ... 

Lite av min nuvarande livsfilosofi säger att 

- Jag är inte sjuk eller indisponibel 
för ett normalt liv 

Jag befinner mig i en period mellan friskhet ... 

Och att 

- Jag försöker ta vara på, 
avnjuta och sätta värde på 

varje liten stund av relativ friskhet
som jag av livet får ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-11 18:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
De flesta poeter tycks ha haft ett problemfyllt förflutet
2023-03-11

    Kämpendahl VIP
Andlig sjukdom är värst.
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP