Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekundär

Hon ville inte döma
Inte vara den som inte förstod

Men hon kände kärleken
Så väl kände hon den

Att hon visste att det inte var henne
Det var inte Henne han ville ha

Ändå drogs hon
Till hans manlighet
Till hans ådra av romantik
Till hans sida
Där han var den som ville dominera

Äga
Ge

Märka
Sitt signum

Och hon

Hon var den som
Velat behaga

Ge sitt inre
Sin hud

Sin nedslagna blick

På knä
Där

Framför hans fötter




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-11 18:41



Bookmark and Share


    Kämpendahl
För en rättvisande bild måste vi också höra hans version.
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish