Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålrum

Vinternätter är så tysta

Nästan som om bara vinden håller dig vid liv

Och jag kämpar och åter kämpar

Med kassar och fötter som skaver

Vintern jag är så ledsen

Jag är trött och tom

Kan du släppa taget om allt nu

Kan du släppa fram tiden lite snabbare

För jag har inget tålamod

Kvar




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-03-11 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP