Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu


En dag
Ytterligare en dag
En bit mindre av vårt liv

En bit av vår historia

Bitar blir till veckor, år, sekel

Hålla fast tiden
Spara på tiden

Allt är lika omöjligt
Som det ger oss möjligheter

Möjligheter att leva
Här och nu

Vår tid på jorden.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-11 19:28



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Moget.
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP