Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under hans beskydd

Han lät henne blomma
Visade henne det hon önskade vara
Lyfte henne
Lät solen smeka hennes ansikte
Vattnade henne med forna tårar
Lät henne växa
Bli
Under hans vingar
Hon var skör
Älskande
Ljuvlig
Så som nyfödd
När han lät henne andas
Leva
Bli ett med smärtan
Vara fri




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 65 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-12 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish