Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett livslopp


Jord


Hon var som en olyssnad saga
En tystnadens sång utan ord
Beredd i sitt liv att behaga
Ett livslopp begravt under jord

Och orden hon sa där i graven
Fick vara den sten utan ord
Hon önskade att hon fick va`den
Som kastat de tre skopor jord

På kistan som aldrig blev nedsänkt
I mullen med kärlekens ord
Hon var den som aldrig blev tilltänkt
Men ändå var bunden i jord







Bunden vers av Ninnesdotter
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-12 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter