Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Parkdjur


Parkdjur spridda
mellan träden

Hararna i samspråk
med varann

Geten på grisens rygg
Alla gjutna i brons

Svartglänsande
mot den vita snön
en solig dag




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-12 09:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig konst
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP