Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyra haiku som hör ihop och tillsammans bildar årets gång.


Fyra årstiders nätter


Ljuset kommer tillbaka
fast långsamt
stjärnorna lyser svaga

Störtskuren rensar bort dammet
smattrar mot blecket
avtar

Nallebjörnen i grottan
prasslar med kvistar
rundnätt och sömnsjuk

Klarnatt
då händer det underbara
Band av färger smyckar skyn.



7/3 2023




Bunden vers (Haiku) av Lena Söderkvist VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-12 10:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ett Årstidsfrieri med djup och tanke om, väck inte den björn som sover…
2023-03-27

  Glitträ VIP
Så fint i flyt å årstider
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP