Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ego sum semper aliquis alibi


Rosa skärvor & svart splitter.

Ibland undrar jag om allt det här är verklighet
För ibland vet jag saker ni inte vet
Allt kanske bara är en hemsk dröm
Ingen verklighet skulle slita upp varenda söm
Änglarna jag fann för en vecka sen
Dom som värmde när dom såg att jag var frusen
Skulle inte ryckas bort så jag bara kan sakna
Och hoppas att vi träffas igen innan jag aldrig mer kommer vakna
I mina egen saga finns inga hemska drömmar
Och mina änglar syr ihop alla mina uppslitna sömmar
Kan jag hålla i en kniv utan att skära sönder mig
Behöver jag inte hoppas att verkligeheten nån gång kommr fixa sig
Där finns inga jävla droger som en dimma i alla eras blickar
Behöver jag aldrig vara rädd även hur fort klockan än tickar
Kommer han och ingen annan nånsin mer att slå
Finns inget som är att shitdåligt må
I min saga bor jag & mina änglar i mitt kungaland
Kommr jag plocka rosa och svarta rosor utan att få taggar genom min hand
Kommr jag aldrig behöva dö i svart korsett & klänning & vingar med rosa glitter
Inte behöva se hur mitt liv & alla jag älskar faller ner till vasst splitter
-Men gumman världen funkar inte så
Låt mig leva i min fucking fairytale då.




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 723 gånger
Publicerad 2006-08-12 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet