Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vision av ljus


att få se dig
att få se glädjen i ditt ansikte

när du får vad som tillhör dig
vad du vill, samt allt du vill

saligför en man

du är en Gudinna
en helt enastående sagolikt vacker Gudinna

ingenting mindre än det























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-12 16:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert skrivet och tänkt.
Om alla tänkte som dig skulle inga krig finnas. :)
2023-03-16

  lodjuret/seglare VIP
Lusten, osäkerhet och självsäkerhet, verkar som bölja fram och åter. Den som verkar givmild i ena stunden, kan vackla så i en annan dager.
2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP