Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som ni givit makten

Fråga ej varför vi flyr.
utan hellre de som styr.
De som ni givit makten.
Tro inte att dessa bryr
sig om den dagliga tortyr
de skapar med häxjakten.
Inga medel alls de skyr,
gläds bara åt var martyr
som tvingas öka takten.

Med manipulativ dressyr
villkoren de skräddarsyr
samt löneökningstakten.
Varje vädjan de avstyr
och var fråga de avskyr
som hotar kostnadsjakten.
Orsaken till att vi flyr
är att politiker som styr
skapar den vanmakten.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-03-12 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP