Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vänskap.


Min vän.

Min vän.

En dikt av Julia Engström

Min vän. Du är den som står kvar när stormen kommer.
När andra lämnar efter minsta vindpust står du kvar oavsett hur många grenar som bryts.

Du är min bro till verkligheten när jag snurrat iväg från nuet. Du är den som alltid får mig att le.

I dina ögon ser jag mig själv som någon som är underbar.
Ja, riktigt rar.

Jag finns såklart även för dig när du behöver en hand. Jag är din strand när du vill gå i land.

Med dig flyter tystnaden på. Det är lika bekvämt som talande. Det betyder att jag är trygg.

Min vän. Jag vill aldrig förlora dig, vi ska följas åt i mörker o solsken.




Prosa av Julia Engström VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-12 21:58



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om vänskap!
2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP