Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8654

 

 

Synen allt sämre

kan ej längre förutse

vad som kommer ske

framöver en gåva som

har försvunnit med tiden




Bunden vers av Fale Bure VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-12 22:45



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Kanske kan du öppna ditt inre öga igen?
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP