Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ensamhet


Krypande


Ensamheten
nyss mig snuddat
tassat tyst på tå

lämnade ett obehag
av tomrum i det grå

Längesen jag kände
ensamheten krypa på
känslan av ett själv
ett vakuum ingen kan förstå

Är det så det är
att planlöst uti rymden gå
fjäderlätta steg bland stjärnor

ingen hand att nå








Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-13 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP