Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och ändå måste straffas!

 

 

Jag har inte begått något brott i hela mitt liv

Och ändå måste straffas jag för inget brott begått

Lagen DU!

 

Jag har inte mördat någon människa i hela mitt liv

Och ändå måste bli mördat av en människa

Människan DU!

 

Jag har aldrig i mitt liv ställt något krav på en människa

Och ändå ställs massa krav på mig

Demokratin DU!

 

Hat från religionen IS!

Hat från demokrati!

Hat från de gamla och nynazisterna

 

Hat från yttrandefriheten!

Hat från likvärdigheten!

Hat från de regnbågarna!

 

Dödsstraffet är fastställd!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-03-13 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP