Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågelsång

Flyger in genom fönstret

Sätter sig på fönsterkarmen

Sjunger vackert 

Lätta förtjusande toner

Sträcker på kroppen

Lyssnar stilla på fågeln

Tänker varför flög den in

Ville  kanske säga 

Tiden  försvinner fort bort

Kärleken den underbara

Vackra är alltid där i livet

Morgonen  visar med sin enkelhet

Att den stannar här och nu

Sång fågel flyger iväg

Med sina hemligheter

Bort i horisonten

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-13 09:27



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en vacker stund med naturen och några reflektioner.
2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP