Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokskog på låtsas

Detta träd har rötter i grenverket.
Iklädd andras farhågor är frihet minimal

Vem är du, föraktade Själv?
Är det du eller jag som är rädd?

Detta träd har nått sitt tak
livet i kupan är en evig fejkad vår.

Hellre naken och kall en atomvinter
än grönska tejpad över annans skam.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-13 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP