Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lådor I själen

I två lådor i själen
läggs de en efter en
Sakerna som berör
de flesta nog
i minnenas arkiv.
Men några hamnar
i lådan för sådant
Du måste slåss för
resten av ditt liv.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-13 11:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Någon har påstått att livet är en resa. Någon anna har sagt att tillvaron är som en gruppresa eller två, till fjälls, till sjöss och till flygs...
2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP