Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Google-maps





Den av-identifierade
Verkligheten synes

Bäst utifrån cyber
-rymden,nuförtiden?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-13 12:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad är verklighetet?
2023-03-14

  Glitträ VIP
Men oj har det gått så långt med dig!
2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP