Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vatten


någonstans inom mig finns ett slags ursinne

jag kan inte förklara det

så tack för att jag slipper



varför vill ni va som

trä och sten

är förutsägbarheten

det ni hoppas på ska rädda er?



jag vill bara va som vatten

jag vill bölja, men jag vill också

dränka bort



en rörelse och inte en stillbild

jag vill bli fri från era formler

jag vill att ni ska låta mig va



alla era goda råd är förslösade

för ni var inte där

inte själsligen



det handlar om att våga känna smärta.



det handlar om att våga va.



det är det enda sättet.




Fri vers av fofipops
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-13 12:57



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Svinbra. I like it.
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

fofipops