Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor vid sidan om plastbollar i lekhaven



Vart kommer alla
dessa spel med el
ifrån

Och vart har"Fia me'
knuff" tagit vägen?

Och varför har alla
dessa War-games

blivit så in i glöd-
lampan hett pop
-ulära?











Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-13 14:55



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tänker på tv-sketchen "Skattkammarön" med b.l.a Lars Ekborg och Margareta Krook, "Vem fan är Nisse Hult?" ;-)
2023-03-23

  Cugel
Haha ny generation nya intressen. Lite guilty själv.
2023-03-13

  Gunwale VIP
Vi är nog många som undrar!
2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP