Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domedags-önskan?



Han var så oerhört
Deprimerad så han
slapp militär-tjänst
görning

Då gick han och tog
sitt liv efter ett tag.

Det hade varit mycket
bättre om han blivit ut
-tagen till kriget

Och fått dö som
en miltärisk hjälte
istället.

För vadå?




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-13 16:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt... Bara för att man inte vill döda andra... släcka andras liv...

Han borde hyllas som den hjälte han är..
2023-03-17

  Kungskobran VIP
Hjältedöd, för vad?
2023-03-14

    Lena Staaf VIP
Då hade han kunnat döda andra. Vilket han inte gjorde nu.
2023-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP