Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


linje

 

 

 

 

tiden är

 

vi

frånkopplade

konturlösa

 

en våt

tyngd

av droppande år

 

 

känslan fragment

av frånvaro

under vår himmel

 

slingrande

utan innehåll

 

 

är spåren

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-14 09:38



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...och ändå inte.
2023-03-14
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP